UNPR susţine continuarea guvernării în actula formulă politică

Autor: Emma Toader Postat la 17 noiembrie 2014 43 afişări

UNPR susţine continuarea guvernării în actuala formulă politică şi îşi reafirmă sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta şi pentru Executivul pe care acesta îl conduce, a precizat, luni, printr-un comunicat de presă, preşedintele UNPR Gabriel Oprea.

”UNPR mulţumeşte membrilor şi simpatizanţilor săi care au participat la vot şi îşi manifestă respectul faţă de opţiunile tuturor alegătorilor. În contextul rezultatului alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, UNPR susţine continuarea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta şi pentru Executivul pe care acesta îl conduce”, se arată în comunicatatul remsi agenţiei MEDIAFAX, semnat de preşedintele UNPR Gabriel Oprea.

Oprea a precizat că UNPR ”şi-a făcut datoria atât din punct de vedere politic, cât şi instituţional, acţionând în deplin respect faţă de români şi faţă de instituţiile statului” şi că dovadă stă ”modul în care Ministerul Afacerilor Interne - portofoliu deţinut de preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea - a organizat şi a asigurat desfăşurarea alegerilor pe teritoriul României”.

”Prin măsurile dispuse de vicepremierul pentru securitate naţională, alegerile pentru Preşedintele României s-au desfăşurat într-un climat general de normalitate, fără evenimente care să pună în pericol siguranţa cetăţenilor sau legalitatea exercitării votului, astfel încât acestea au reflectat întocmai voinţa românilor. Pe parcursul celor două zile de vot, dar şi al campaniei electorale, Ministerul Afacerilor Interne şi-a îndeplinit obiectivul asumat, de a asigura cadrul de legalitate pentru desfăşurarea alegerilor şi de maximă siguranţă pentru cetăţenii români”, a adăugat Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate naţională.

El a precizat că UNPR îşi manifestă susţinerea pentru continuarea guvernării.”Aşa cum întotdeauna a sprijinit până la capăt guvernele din care a făcut parte, UNPR îşi respectă cuvântul dat şi, în concordanţă cu aşteptările propriilor alegători, îşi manifestă susţinerea pentru continuarea guvernării”, se mai arată în comunicat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UNPR,
GUVRENARE,
/actualitate/unpr-sustine-continuarea-guvernarii-in-actula-formula-politica-13579102
13579102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.