Un soţ din Carolina de Nord l-a dat în judecată pe un bărbat care i-a spus că are o aventură cu soţia sa şi a câştigat despăgubiri de 750.000 de dolari

Postat la 09 octombrie 2019 265 afişări

Un soţ din Carolina de Nord l-a dat în judecată pe un bărbat care i-a spus că are o aventură cu soţia sa şi a câştigat despăgubiri de 750.000 de dolari

Robert Kevin Howard a spus că aventura dintre soţia sa şi amantul ei a început în decembrie 2016. El povesteşte că s-a căsătorit cu soţia sa în iunie 2005 şi că au fost „fericiţi unul cu celălalt” înainte de aventură.

După ce a aflat despre aventură, Howard şi-a confruntat soţia, care a recunoscut că l-a înşelat, apoi i-a cerut divorţul, potrivit documentelor judecătoreşti.

Howard mai spune că aflarea adevărului a fost o lovitură cumplit de grea, pentru că mariajul său era sacru pentru el şi despărţirea de soţia sa este insuportabilă. Cuplul şi-a finalizat divorţul în septembrie 2018.

Howard crede că acţiunile bărbatului au fost făcute cu intenţie, de aceea a şi pornit un proces împotriva acestuia.

Conform legislaţiei statului Carolina de Nord, infracţiunea îi permite soţului să dea în judecată persoana care intervine în căsătoria lor şi din cauza căreia reclamantul „pierde afecţiunea celuilalt soţ”, potrivit site-ului avocatului Cynthia Mills. Mills l-a reprezent pe Howard în cazul respectiv.

Potrivit procesului, Howard consideră că acţiunile bărbatului i-au „distrus” căsnicia, iar acesta a ştiut că ceea ce făcea va provoca aceste „pagube şi vătămări”.

În august, un judecător a decis în favoarea lui Howard şi i-a acordat o despăgubire de 750.000 de dolari. În 2010, Mills a câştigat un alt caz similar, în care şi-a ajutat o clientă să obţină suma de 5,9 milioane de dolari, a doua cea mai mare sumă acordată la acea vreme în Carolina de Nord. Majoritatea proceselor de acest fel sunt îndreptate împotriva amanţilor, iar soţii pot acţiona în judecată rudele şi socrii „dacă comportamentul lor a afectat în rău căsătoria”, afirmă site-ul avocatei.

Mills a declarat pentru NBC News că statul Carolina de Nord ia în serios căsătoria şi importanţa acestei instituţii. Ea a spus că procesul intentat de clientul ei nu a vizat doar o chestiune legată de bani, ci de principiu, şi a vrut să apere sacralitatea căsătoriei. În urma divorţului, Howard face terapie. „Am cicatrici sufleteşti mari şi va dura până mă voi vindeca", a spus el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sotie,
aventura,
proces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.