Un englez îşi vinde Porsche-ul cu 20 de lire.Dar pentru a încheia „afacerea” clenţii trebuie să îndeplinească o sigură condiţie.

Postat la 18 august 2017 44856 afişări

Un antreprenor din domeniul imobiliar, a anunţat că îşi vinde bolidul de lux

Un englez îşi vinde Porsche-ul cu 20 de lire.Dar pentru a încheia „afacerea” clenţii trebuie să îndeplinească o sigură condiţie.

Un antreprenor din domeniul imobiliar, a anunţat că îşi vinde bolidul de lux, un Porsche, cu doar 20 de lire sterline.Dar pentru a încheia „afacerea” clenţii trebuie să îndeplinească o sigură condiţie.

Ed Bezzant este un om de afaceri prosper din Chelsea. El a anunţat pe Instagram că organizează o tombolă cu 2.500 de bilete la preţul de 20 de lire sterline. Câştigătorul va primi maşina sa: un Porsche Cayman, al cărui preţ este de aproximativ 42.000 de lire.

Dacă va reuşi să vândă toate biletele, bărbatul se va alege însă cu 50.000 de lire sterline, cu 8.000 mai mult decât preţul unui Cayman 718 nou-nouţ, ultima ediţie.

„Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteţi cumpăra câte bilete doriţi, iar confirmările şi modalităţile de plată le veţi primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a postat tânărul pe Instagram.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.