De ce se înscriu fotomodelele din România la Academia de Poliţie

Postat la 18 august 2017 2464 afişări

Cele mai frumoase poliţiste ar putea fi două orădence: Amalia Herlaş şi Denisa Giorgi.

De ce se înscriu fotomodelele din România la Academia de Poliţie

Cele două orădence vor fi din această toamnă studente la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.  830 de locuri au fost scoase în concurs, din care 640 sunt în regim fără taxă şi 210 în regim cu taxă. Nu mai puţin de 585 de candidaţi s-au bătut pentru 115 locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice – specializarea Drept. La Facultatea de Poliţie, 1.666 candidaţi s-au confruntat pe 253 locuri. La Facultatea de Jandarmi, pentru 44 locuri au fost 395 candidaţi, la Facultatea de Pompieri pe 34 de locuri au fost 277 candidaţi.

La anunţarea rezultatelor, orădencele au avut satisfacţia să fie declarate admise.

„M-am decis să particip la concursul de admitere pentru Academia de Poliţie după primul an de facultate, când am realizat că nu mă regăsesc în acel loc. Sunt o persoană care preferă stabilitatea şi am considerat că în acel moment a fost cea mai bună decizie pe care pot să o iau. Odată absolvită Academia de Poliţie, ai un loc de muncă asigurat şi posibilitatea de a evolua pe plan profesional. Deşi Poliţia în general e percepută ca fiind o lume a bărbaţilor, consider că şi o femeie poate face faţă cu brio provocărilor din domeniu”, spune Amalia Herlaş, fostă Miss Oradea şi model de succes la M Models România, agenţia manageriată de Marius Molan. Am întrebat-o pe Amalia dacă frumuseţea este un atu în cariera profesională.

„Nu putem să negăm că frumuseţea este un atu în orice domeniu, aşa că de ce nu ar putea fi şi în Poliţie?”, consideră studenta la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Denisa Giorgi, cea de-a doua orădeancă care a reuşit să ocupe un loc în Academie, spune: „Academia de Poliţie a reprezentat cea mai mare dorinţă a mea, ea mi-a acaparat toată atenţia în acest timp de pregătire; din această cauză şi emoţiile au fost pe măsură. Nu e tocmai uşor să te concentrezi doar pe meditaţii şi ore de sport. Am ales să concurez pe locurile Poliţiei de Frontieră. Din totalul de 64 de locuri scoase la concurs, sunt mândră că am intrat a 16-a. Concurenţa a fost mare, prima probă eliminatorie a fost sportul (care implică: aruncarea mingii medicinale, viteză şi rezistenţă), unde au căzut 52% din totalul fetelor. Emoţii am avut la fiecare probă, însă pot spune că modellingul m-a ajutat în acest sens, deoarece am învăţat chiar din primele cursuri de modelling, în cadrul Agenţiei MMR, cum să-mi stăpânesc emoţiile, scrie bihor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.