A ajuns în imobiliare din întâmplare, iar acum dezvoltă cel mai mare parc logistic din România

Autor: Ioana Matei Postat la 25 august 2017 838 afişări

A ajuns în imobiliare din întâmplare, iar acum dezvoltă cel mai mare parc logistic din România

În responsabilităţile Emiliei Bocan intră activităţile de leasing şi dezvoltare pentru cei 305.000 mp din P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic de pe piaţa locală, precum şi activităţile legate de noile proiecte ale P3 în România. „P3 Bucharest mi-a solicitat o implicare continuă în procesul de leasing, în timp ce proiectele în curs de dezvoltare m-au solicitat mai mult pentru aspectele operaţionale”, îşi descrie Emilia Bocan principalele activităţi.

P3 a ajuns în prezent la un total de 305.000 mp în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Anul trecut, parcul logistic a crescut cu 90.000 mp, iar în 2017 va adăuga încă 65.000 mp în trei viitoare construcţii. „Proiectele de dezvoltare implică însă şi alte parcuri logistice, extinderea fiind dorită atât în Bucureşti, cât şi în centrul şi vestul ţării”, descrie Bocan planurile pentru piaţa locală ale companiei.

Ea povesteşte că a ajuns în domeniul imobiliar din întâmplare, în 2010. Înainte să se alăture P3, a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania şi patru ani în cadrul Immofinanz Services România, unde a ocupat mai întâi funcţia de leasing manager & marketing coordinator, fiind ulterior promovată în funcţia de senior leasing manager. Este dublu licenţiată: în management (2008) şi în consultanţă în management şi business development (2010), la ASE.

A lucrat încă din perioada studiilor, mai întâi ca translator (2006-2007), apoi în calitate de customer service analyst la Genpact Outsourcing (2007-2008) şi de customer service representative (2008-2010) la Vision International. Spune că momentul cel mai dificil din carieră a fost când a realizat că se află într-un loc în care nu se simte confortabil cu ceea ce face şi este necesară o schimbare. I-a plăcut însă schimbarea aleasă şi intrarea în domeniul imobiliar din 2010. Un moment cheie l-a reprezentat şi mutarea din tabăra consultanţilor imobiliari în cea a dezvoltatorilor, în 2013.

În prezent, după experienţa lucrului pe segmentele comercial, al spaţiilor de birouri şi logistic, spune că domeniul a atras-o datorită oportunităţilor enorme de creştere. Emilia Bocan mărturiseşte că a fost atrasă şi de antreprenoriat, iar dacă ar fi să dezvolte o afacere, ar fi una legată de călătorii, fiind pasionată de acestea. Deocamdată însă îi place „viaţa de corporaţie” şi spune că nu ar putea renunţa un job care îi aduce deopotrivă satisfacţii şi provocări.

EMILIA BOCAN

30 DE ANI

SENIOR LEASING & DEVELOPMENT MANAGER, P3 ROMÂNIA

NUMĂR DE ANGAJAŢI ÎN 2017: 11

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 12-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.