Trei tineri, reţinuţi după ce au încercat să vândă un kilogram de heroină într-o parcare din Craiova

Autor: Oana Mitu Postat la 23 septembrie 2014 40 afişări

Trei tineri au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi în timp ce încercau să vândă un kilogram de heroină în parcarea unui complex comercial din Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Flagrantul a fost organizat luni seară de către ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, în parcarea unui complex comercial aflat la intrarea în Craiova.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că trei din Craiova încercau să vândă un kilogram de heroină, valoarea stupefiantelor fiind de peste 50.000 de euro.

Conform surselor citate, unul dintre tineri este student la Teologie.

În urma flagrantului, drogurile au fost confiscate, iar cei trei tineri, cu vârste între 20 şi 25 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, marţi urmând să fie duşi în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROMÂNI,
INUNDAŢII,
/actualitate/trei-tineri-retinuti-dupa-ce-au-incercat-sa-vanda-un-kilogram-de-heroina-intr-o-parcare-din-craiova-13328406
13328406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.