Trei persoane au fost reţinute pentru agresarea scriitoarei care dormea în "ambulanţa" cu cărţi

Postat la 06 iulie 2018 67 afişări

Trei persoane au fost reţinute după ce ar fi lovit o scriitoare, când dormea într-o autospecială parcată pe o stradă din Capitală, acestea fiind acuzate de lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat Poliţia Capitalei.

Trei persoane au fost reţinute pentru agresarea scriitoarei care dormea în "ambulanţa" cu cărţi

Poliţiştii continuă cercetările în acest dosar, faptele anchetate fiind lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Precizările vin după ce un grup de persoane ar fi atacat o femeie, miercuri noapte, care dormea într-o maşină parcată pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, atacatorii fiind depistaţi de către poliţişti şi duşi la audieri. Maşina femeii ar fi fost o autospecială dintr-un proiect personal, pe care il numea „Salvaţi literatura”.

O femeie a sunat la 112, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a sesiza faptul că a fost agresată de un grup persoane, când aceasta dormea într-o maşină ce avea însemne specifice unei ambulanţe. Un echipaj al Secţiei 3 de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi au identificat agresorii, pe care i-au condus la audieri. Femeia a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital, informează Poliţia Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.