Tinerii manageri de top din Romania, premiati de Business Magazin (GALERIE FOTO)

Postat la 24 mai 2009 41 afişări

BUSINESS Magazin a premiat a patra serie de tineri manageri si antreprenori saptamana trecuta, in cadrul unei gale organizate impreuna cu partenerul Romtelecom, o data cu lansarea celei de-a patra editii a catalogului “100 Tineri Manageri de Top”.

In urma cu patru ani BUSINESS Magazin lansa o provocare pentru piata media romaneasca: un catalog al tinerilor manageri si antreprenori care isi conduceau propriile afaceri. Adica cei care desi aveau mai putin de 40 de ani, reusisera sa fie recunoscuti in domeniul lor de activitate. Aflat la a patra editie, catalogul "100 Tineri Manageri de Top" aduna povestile si viziunea a inca 100 de manageri, fiecare relevant pentru industria din care face parte.

Dintre cei 100 de manageri prezentati in acest an, sase au fost selectati pentru premii de juriul format din patru headhunteri - George Butunoiu (George Butunoiu Consulting), Madalina Balan (Hart Human Resources Consulting), Daniela Necefor (Total Business Solutions) si Marga Radu (Country Manager Profipower). Premiul "Industrial markets" a fost castigat de Alin Niculae, fondatorul si managerul Oscar Downstream, motivatia juriului fiind legata de faptul ca omul de afaceri a construit si conduce cea mai puternica companie de pe piata oil&gas neafiliata unui grup international. Vanzarile cu 20% mai mari ale Heineken Romania in 2008 au motivat alegerea lui Mihai Marinescu (director de vanzari al Heineken Romania) pentru premiul "Consumer Markets".

La categoria IT&C, premiul a fost luat de Sorin Mindrutescu (directorul general al Oracle), manager care reprezinta si interesele tuturor afacerilor americane in Romania, ca director al AmCham (Camera de Comert Romano-Americana). La categoria "Alte Servicii", Andrei Caramitru, partenere in cadrul McKinsey Romania a fost castigator, iar Adela Jansen, director de resurse umane la BRD a luat premiul la categoria "Financial Services". Premiul "Antreprenoriat" a fost adjudecat de Vasile Armenean, fondatorul si managerul Betty Ice, cel mai mare producator local de inghetata, care si-a dezvoltat afacerea treptat din 1991 ajungand in 2007 pe locul al doilea in piata de inghetata, dupa Nestle.

In cadrul galei organizate impreuna cu partenerul Romtelecom, BUSINESS Magazin a mai acordat si alte cinci premii speciale: "Managerul celei mai profitabile fabrici" castigat de Edmund Piess (directorul general al Lafarge Medgidia), "Creatorul unei lumi neafectate de criza", castigat de George Lemnaru (fondatorul si directorul general al jocului eRepublik), "Omul de incredere", castigat de Cosmin Cocean (VP Refining in cadrul Rompetrol Group), "Premiul pentru curaj in afaceri" castigat de Radu Tudorache (antreprenor) si "Pretul corect pe metru patrat" castigat de Radu Merica (director general al ECE Projektmanagement si fost director al Tiriac Holding). Cei mai multi manageri premiati de BUSINESS Magazin se considera norocosi pentru ca au avut sansa de a se forma intr-o economie trepidanta, cu suisuri si coborasuri, din care au putut invata cum se conduc afacerile atat in crestere accelerata, cat si in criza economica.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tinerii-manageri-de-top-din-romania-premiati-de-business-magazin-galerie-foto-4446602
4446602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.