Tineri manageri de top 2018: Răzvan Pirtea, SMB leader, Lenovo România

Autor: Florin Casota Postat la 13 august 2018 252 afişări

Tineri manageri de top 2018: Răzvan Pirtea, SMB leader, Lenovo România

Răzvan Pirtea s-a alăturat Lenovo în anul 2012, pe poziţia de channel sales manager. Ulterior, în 2014, a fost promovat în poziţia de leader al diviziei de PC-uri dedicate întreprinderilor mici şi mijlocii (SMB - Small-Medium Business). „Principalul meu obiectiv este dezvoltarea prezenţei Lenovo pe segmentul întreprinderilor mici şi mijlocii prin selectarea atentă a acelor parteneri, atât distribuitori cât şi reselleri, care au competenţele şi dorinţa de a promova brandul Lenovo pe termen scurt şi lung.”

Conform rezultatelor IDC din România, divizia SMB a Lenovo are în medie o cotă de piaţă de 25%. „Dorinţa mea este nu numai de a menţine această cotă de piaţă, ci şi de a promova noile produse din gama Lenovo pentru a valorifica noile oportunităţi şi cerinţe ale pieţei”, spune el.

Absolvent al Facultăţii de Informatică Managerială din Universitatea Româno-Americană şi al unui master în managementul şi evaluarea investiţiilor la ASE Bucureşti, Răzvan Pirtea şi-a început cariera în 2008 la distribuitorul Scoop Computers. A ocupat poziţia de product manager timp de doi ani, iar înainte de a ajunge la Lenovo a trecut pe la Asbis România şi RHS Company.

„În orice business, cel mai important este să treci peste momentele dificile, să le analizezi cu grijă şi să înveţi din acestea pentru a-ţi îndeplini obiectivele pe care le doreşti în viitor”, spune Pirtea, întrebat care a fost cel mai dificil moment în carieră.

În acelaşi timp, consideră drept cea mai mare reuşită atingerea unui echilibru între viaţa profesională şi cea personală.


32 de ani  

SMB leader  

Lenovo România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.