Tineri Manageri de top 2018: Raluca Brebeanu-Motoca, digital manager, Immochan România

Autor: Andra Stroe Postat la 21 iulie 2018 228 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Raluca Brebeanu-Motoca, digital manager, Immochan România

S-a alăturat echipei Immochan în martie 2016, în cadrul departamentului 10xClient – un departament nou, centrat pe a cunoaşte, înţelege şi mulţumi clientul. „Rolul meu a fost de coordonator al ecosistemului digital B2C, pentru a asigura satisfacţia clientului: social media, platforme web, aplicaţii digitale interactive, parteneriate cu influenceri din comunităţile Immochan şi lansarea de noi soluţii şi servicii digitale în cele 23 de centre comerciale din ţară”.

Ulterior, în 2017, a devenit responsabilă de coordonarea proiectului de inovaţie şi transformare digitală a companiei, la nivel internaţional, cu impact asupra celor 400 de centre comerciale din cele 12 ţări în care e prezent Immochan. Timp de şase luni, a lucrat cu peste 40 de colegi din Franţa, Portugalia, Spania, Italia şi Ungaria pentru a trasa parcursul clienţilor din centrele Immochan şi a construi servicii digitale pentru nevoile lor. O parte din aceste servicii au fost testate şi ulterior implementate în mai multe ţări din grup.

De la începutul acestui an, alături de o echipă formată din peste 20 de colaboratori externi din companii digitale partenere, construieşte ecosistemul digital Immochan, cu focus pe nevoile clientului intern şi cele ale partenerilor companiei, retailerii.

Animată de pasiunea pentru tehnologie, povesteşte Raluca Motoca, primii paşi în business i-a făcut chiar în timpul facultăţii, în 2013, când s-a alăturat echipei Internet & Mobile World, coordonând parteneriatele B2B ale evenimentului (cea mai mare expo-conferinţă de digital şi IT de la acea vreme).

Ulterior, a preluat rolul de product manager pentru soluţii de afişaj digital în cadrul Samsung România. După absolvirea Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale (ASE), s-a alăturat programului internaţional Chartered Institute of Marketing (în parteneriat cu Oxford College of Marketing). Pe termen lung, Raluca Motoca se vede implicată „în proiecte care să aibă mereu acelaşi punct de început: clientul. Alături de oameni pasionaţi care să provoace constant statu-quo-ul. Cu o implicare din ce în ce mai mare în comunitate şi în proiecte în care cred (educaţie nonformală, colaborare). Din ce în ce mai aproape de tehnologie şi inovaţie, folosite etic, pentru a răspunde nevoilor clientului”. 


26 de ani  

digital manager  

Immochan România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.