Tineri manageri de top 2018: Florin Niculescu, director de Subscrieri Asigurări Generale şi Reasigurare, Asirom VIG

Autor: Florin Casota Postat la 10 iulie 2018 583 afişări

Tineri manageri de top 2018: Florin Niculescu, director de Subscrieri Asigurări Generale şi Reasigurare, Asirom VIG

Florin Niculescu are aproape 20 de ani de experienţă în domeniul asigurărilor şi este considerat unul dintre cei mai buni specialişti în subscrieri din industrie. El a fost numit în funcţia actuală în iulie anul trecut, fiind responsabil pentru procesele de subscriere; coordonează o echipă de 23 de oameni.

Anterior, a ocupat funcţii de management, atât în România, cât şi în străinătate, în companii precum Uniqa Asigurări, Generali Asigurări, AIG Europe şi Marsh & McLennan Companies.

„De-a lungul timpului, am căutat mereu să mă perfecţionez şi să am o imagine cuprinzătoare asupra industriei asigurărilor. După mai bine de zece ani de experienţă în acest domeniu, am vrut să privesc asigurările şi prin ochii consultantului de risc. Am avut şansa să profesez în mai multe ţări din Europa, să mă dezvolt şi să înţeleg mai bine riscurile şi nevoile clienţilor”, spune Florin Niculescu.

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piaţă, cu experienţă de peste 25 de ani în România. Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 190 de ani de experienţă în domeniul financiar şi lider pe piaţa asigurărilor, atât în Austria, cât şi în Europa Centrală şi de Est. VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 25 de ţări şi are peste 25.000 de angajaţi. 


40 de ani  

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.