TikTok introduce o nouă actualizare

Postat la 27 iunie 2023 28 afişări

TikTok introduce o nouă actualizare

TikTok a lansat opţiunea de filtrare a videoclipurilor pentru părinţi şi tutori, adăugând un nivel suplimentar de control şi siguranţă pentru copiii lor.

Această nouă caracteristică se adaugă funcţionalităţii existente de împerechere familială, care permite adulţilor să controleze setările şi limitele de timp de vizionare pentru adolescenţi.

TikTok a anunţat şi formarea unui consiliu global al tinerilor, alcătuit din utilizatori ai platformei, care va funcţiona ca un organism consultativ pentru a îmbunătăţi abordarea sa în materie de conţinut şi siguranţă.

TikTok a introdus o nouă opţiune prin care părinţii şi tutorii pot filtra videoclipurile pe care nu doresc să le vadă copiii lor, în cadrul funcţionalităţii de împerechere familială a aplicaţiei, scrie Sky News.

Această caracteristică adăugată vine în sprijinul siguranţei utilizatorilor şi se alătură posibilităţii deja existente de a seta propriile filtre de conţinut pentru a evita videoclipurile asociate anumitor cuvinte sau hashtag-uri.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
introducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.