Theresa May consideră că un nou referendum pentru Brexit va duce la pierderea încrederii cetăţenilor

Postat la 17 decembrie 2018 37 afişări

Prim-ministrul britanic Theresa May se va adresa luni parlamentarilor pentru a le explica faptul că un nou referendum pentru Brexit va provoca „daune ireparabile” vieţii politice şi îi va face pe britanici să îşi piardă încrederea în Guvern, relatează BBC.

Theresa May consideră că un nou referendum pentru Brexit va duce la pierderea încrederii cetăţenilor

Theresa May respinge ideea că un nou referendum este singura soluţie pentru a ieşi din impasul politic.

Premierul va încerca să îi convingă luni pe parlmentari că referendumul ar provoca „daune ireparabile integrităţii politice a Guvernului” şi nu va fi un pas înainte din niciun punct de vedere.

„Nu vreau ca britanicii să îşi piardă încrederea în noi, dacă încercăm să organizăm un alt referendum. Un al doilea vot ar provoca daune ireparabile integrităţii noastre politice, deoarece le va spune milioanelor de persoane care au avut încredere în democraţie că democraţia noastră nu şi-a făcut treaba”, a declarat Theresa May.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.