Ţările în care munca nu distruge viaţa personală - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 05 ianuarie 2012 39 afişări

Echilibrul între viaţa personală şi cea profesională a devenit un concept de bază pentru corporatiştii acestor vremuri, după ani la rând în care marile companii impuneau programe de lucru care ”nimiceau” viaţa personală a angajaţilor.

Deja există seminarii şi training-uri specializate care îi învaţă pe angajaţi cum să aibă o carieră de succes fără să-şi sacrifice viaţa personală. Chiar companiile angajatoare plătesc pentru aceste cursuri, pentru a se asigura că au angajaţi mulţumiţi, mai puţin sau deloc deprimaţi, dar şi pentru a evita riscul îmbolnăvirilor de oboseală cronică.

Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică a stabilit trei criterii în funcţie de care se poate calcula valoarea echilibrului dintre viaţa personală şi cea profesională: numărul angajaţilor care lucrează ore suplimentare, numărul de ore dedicate timpului liber şi rata de ocupare a femeilor care au copii. Iată care sunt ţările care au cei mai "echilibraţi" angajaţi, potrivit unui top prezentat de theatlantic.com.

SURSA: www.theatlantic.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ţări,
viaţa personală,
angajaţi
/actualitate/tarile-in-care-munca-nu-distruge-viata-personala-galerie-foto-9128551
9128551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.