Ţara din Europa unde copiii din şcoli sunt învăţaţi să tragă cu mitraliera - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 29 aprilie 2019 21377 afişări

Ţara din Europa unde copiii din şcoli sunt învăţaţi să tragă cu mitraliera - VIDEO

Creşterea naţionalismului din Polonia a avut ca rezultat o cerere mărită pentru organizarea de ore de militărie în licee, după cum reiese dintr-un material video publicat de BBC. Această tendinţă este rezultatul alegerilor unui guvern conservator şi vine în contextul tensiunilor cu Rusia.

Unele şcoli poloneze testează orele de militărie ţinute în paralel cu disciplinele obişnuite de studiu.

Materialul video publicat de BBC arată cum se desfăşoară orele de militărie la o şcoală din Polonia. În material, un profesor îi învaţă pe elevi cum să încarce armele; profesorul este în acelaşi timp liderul unui grup paramilitar polonez. La încheierea acestor cursuri, unde deseori elevii folosesc arme de foc, elevii îşi văd de viaţa normală de adolescent.

Orele sunt realizate de experţi în militărie, care îi învaţă pe elevi să tragă cu adevărat, iar paramedici îi învaţă lecţii de prim ajutor. Interesul în orele de militărie a izbucnit după ce un nou guvern populist a a fost ales.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
polonia,
rezultat,
elevi,
cerere,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.