Unde se află singurul giratoriu suspendat de pe o autostradă din România - VIDEO

Postat la 28 aprilie 2019 947 afişări

Reprezentanţii Asociaţiei PRO Infrasctructura au postat pe Youtube o filmare realizată cu o dronă cu singurul sens giratoriu suspendat peste o autostradă, în România.

Unde se află singurul giratoriu suspendat de pe o autostradă din România - VIDEO

Conform sursei citate, acest sens giratoriu este pe autostrada A4 şi, după cum se vede în imagini, lucrările de construcţie par a fi la final.

 

”Aţi auzit de nodul rutier Poiana? Este unic în România: singurul giratoriu suspendat peste o autostradă - A4. Miercuri, 24.04.2019, l-am filmat din dronă.

 

Contractul pe cei 22 km ai Autostrăzii A4 Centura Constanţa a fost semnat în august 2008 cu asocierea Astaldi-FCC pentru suma de 437,8 milioane lei fără TVA. Termenul de proiectare şi execuţie era de 3 ani, însă deschiderea traficului s-a făcut pe bucăţi în perioada iulie 2011-iulie 2013.

 

 

Dar nodul Poiana, Centrul de Întreţinere şi Coordonare (CIC) şi spaţiul de servicii din proximitate nu au fost niciodată terminate. Aşa cum vedeţi din cadrele aeriene, abia acum sunt aproape gata. Riscăm să pierdem fondurile europene dacă nu se finalizează totul de urgenţă, scrie stirileprotv.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
romania,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.