Suedia distribuie pliante prin care cetăţenii primesc instrucţiuni în cazul unui război

Autor: Ştefan Stan Postat la 22 mai 2018 16621 afişări

Suedia distribuie pliante prin care cetăţenii primesc instrucţiuni în cazul unui război

Pentru prima oară în ultimii 30 de ani, Suedia le spune cetăţenilor cum să se pregătească pentru război.Pliantul de 20 de pagini, împărţit prin pliante peste tot în ţară, intitulat ”Când vine criza sau războiul”, conţine sfaturi de bază legate de unde pot găsi adăposturi anti-bombardament şi cum să îşi asigure necesităţi de bază, precum apă, mâncare şi adăpost.

Pliantul le spune de asemenea suedezilor că au o datorie faţă de ţara lor, în cazul în care este ameninţată. Astfel de pliantele au fost împărţite prima oară în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar apoi ulterior în timpul Războiului Rece.

”Dacă Suedia va fi atacată de altă ţară, nu ne vom preda niciodată. Orice informaţie care vă va spune că rezistenţa trebuie să înceteze este falsă”.

Suedia este în stare de alertă ridicată după ce Rusia a anexat peninsula Crimeea în 2014. Naţionea scandinavă acuză rusia că trece deseori în spaţiul aerian şi ignoră orice avertisment. 

Cum arată palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagră -GALERIE FOTO

Imagini incredibile ale familiilor regale din Africa – GALERIE FOTO

Cum ar arăta harta globului pământesc dacă fiecare ţară s-ar pune în centrul lumii - GALERIE FOTO

Aroganţă fără limite: "37 de milioane de lire reprezintă prea puţin pentru stilul de viaţă cu care m-a obişnuit" - GALERIE FOTO

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.