Cu ce au rămas invitaţii de la Nunta Regală? Cu genţi de cadouri pe care le vând pe internet cu până la 30.000 de dolari. Cum arată genţile

Autor: Alex Ciutacu Postat la 23 mai 2018 43679 afişări

Cu ce au rămas invitaţii de la Nunta Regală? Cu genţi de cadouri pe care le vând pe internet cu până la 30.000 de dolari. Cum arată genţile

Invitaţii de la Nunta Regală dintre Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au fost martori la un moment istoric, iar acum au găsit şi un mod să facă bani după nuntă.

Zeci de genţi de cadouri cu inscripţia oficială, primite de invitaţi la nuntă, au ajuns să fie vândute pe eBay începând cu ziua de sâmbătă.

Aroganţă dusă la extrem: a cheltuit 500.000 de dolari pe o petrecere la care a venit însoţit de femei ţinute în lesă - GALERIE FOTO

Închisoarea unde deţinuţii sunt atât de înfricoşători încât nici gardienii nu intră. Instituţia este păzită doar la exterior de poliţişti - GALERIE FOTO

 

Până marţi, mai multe genţi au ajuns să fie vândute cu preţuri cuprinse între 10.600 de dolari şi 36.260 de dolari, potrivit CNN.

Genţile au fost date invitaţilor „de seamă” care au fost prezenţi la nunta de la castelul Windsor.

Acestea conţineau programul complet al evenimentului, o cutie de fursecuri, o monedă mare de ciocolată, un magnet de frigider, o sticlă de apă şi un voucher de 20% reducere pentru magazinul de cadouri de la castelul Windsor.

Peste 2.600 de persoane au fost invitate la castel în ziua nunţii. Kensington Palace a transmis că invitaţii au fost un mix între membri ai unor fundaţii de caritate, membri comunităţii Windsor, staff-ul casei regale, precum şi membri ai societăţii proeminenţi în spaţiul public.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
invitati,
vanzare,
cadouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.