Străzile din Bucureşti unde au loc cele mai multe accidente de circulaţie

Postat la 30 octombrie 2023 29 afişări

Străzile din Bucureşti unde au loc cele mai multe accidente de circulaţie

Auzim deseori că există o serie de zone ceva mai predispuse la accidente de circulaţie. Care sunt străzile din Bucureşti unde au loc cele mai multe incidente în trafic, a explicat Claudiu Costea de la Brigada Rutieră.

România ocupă primul loc din punct de vedere al mortalităţii din cauza accidentelor rutiere, la nivelul ţărilor membre UE. Tradus în cifre, 86 de persoane decedate la 1 milion de locuitori, faţă de media din UE care este de 46 de persoane decedate la milionul de locuitori. Dacă ne uităm mai în spate, la nivelul anului 2016, 2017, chiar 2018, putem spune că siguranţa rutieră în România a crescut, pentru că în acea perioadă înregistram chiar şi 98 de persoane decedate la milionul de locuitori.

Astfel, pentru a menţine acest trend, România şi-a asumat ca la sfârşitul decadei 2021-2030 să reducă mortalitatea din accidente rutiere şi vătămările corporale grave cu 50%. Revenind la 2023, la primele 9 luni, există o scădere cu 4% a numărului accidente grave, o scădere cu 8% a numărului persoanelor decedate şi cu 3% a numărului persoanelor rănite grav.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
accidente,
circulatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.