Sony numeşte un nou Commercial Cluster Head pentru România şi Republica Moldova

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 aprilie 2017 64 afişări

Sony anunţă numirea lui Gheorghe Mareş în funcţia de Commercial Cluster Head pentru România şi Republica Moldova, începând cu 1 mai 2017.

Sony numeşte un nou Commercial Cluster Head pentru România şi Republica Moldova

Lucian Rădulescu, care deţine în prezent funcţia de Cluster Head şi care a condus activitatea Sony în România şi Republica Moldova în ultimii 5 ani, va ocupa poziţia de Country Head Sony Polonia, începând cu 1 mai 2017.

Gheorghe Mareş s-a alăturat echipei Sony România în anul 2000 şi a fost responsabil de coordonarea proceselor de business pentru Sony România şi Republica Moldova (2000-2010), dar şi de dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony (2010-2012). Din 2012, deţine funcţia de National Sales Manager în cadrul Sony România şi Republica Moldova.

Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2016 vânzări consolidate de aproximativ 72 de miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.