SOCAR face angajări în reţeaua naţională de benzinării

Autor: Ioana Matei Postat la 03 decembrie 2013 1426 afişări

Compania petrolieră şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan SOCAR Petroleum a declanşat o campanie de recrutare pentru ocuparea a peste 50 de locuri de muncă disponibile în cadrul companiei la nivel naţional.

                                                                            
SOCAR face angajări în reţeaua naţională de benzinării

Posturile pentru care se recrutează sunt: bucătar, lucrător gestionar şi şef staţie distribuţie carburant. Viitorii angajaţi vor ocupa una dintre poziţiile menţionate în reţeaua SOCAR din oraşele: Adjud, Bacău, Bucureşti, Cluj , Focşani şi Timişoara.

Pentru funcţia de bucătar, SOCAR a stabilit următoarele criterii de selecţie: studii medii, experienţă de minimum un an în pregătirea produselor de bucătărie rece şi caldă de tip fast-food, bune abilităţi în gestiune, integritate şi corectitudine.

Pentru funcţia de lucrător gestionar în cadrul companiei SOCAR, aplicanţii trebuie să  aibă, pe lângă dorinţa de a lucra în domeniul vânzărilor de carburant, studii medii, cunoştinţe de operare calculator, lucrul cu gestiunea. Pentru funcţia de şef staţie distribuţie carburant sunt căutaţi candidaţi cu studii superioare, care au experienţă de minimum doi ani în domeniul vânzărilor de carburant, gestiunii de bani şi marfă, coordonării unei echipe şi administrării de bugete.

“Căutăm candidati care fie au deja o experienţă de lucru în domeniul în care compania activează, fie doresc sa înceapă şi să dezvolte o carieră în piaţa de retail cu carburant intr-o  companie aflata într-o dinamică de dezvoltare la nivel naţional. În prezent compania noastră are peste 300 de angajaţi la nivel naţional, dintre care mai mult de 40% au fost recrutaţi în cursul acestui an”, a declarat Emanuela Gheorghe Manager HR SOCAR Petroleum.

SOCAR România este reprezentanţa  companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic). Din 2011 compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 20 staţii de alimentare în judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bihor si Buzău,  fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa distribuţiei de carburanţi din nord-estul ţării.  Compania are în România peste 300 de angajaţi şi a derulat investiţii de aproximativ 50 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/socar-face-angajari-in-reteaua-nationala-de-benzinarii-11737149
11737149
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.