Simona Halep face investiţii uriaşe în timp ce câştigurile îi cresc: Dezvăluirile managerului său privind valoarea de piaţă a liderului mondial

Autor: Andrei Pal, Mediafax Postat la 27 mai 2018 283 afişări

Simona Halep este un brand în România. Cea mai bună jucătoarea de tenis din lume a avut o ascensiune incredibilă şi a ajuns un nume important în lumea sportului alb. Cosmin Hodor, managerul constănţencei, a vorbit într-un articol din revista americană Tennis World, despre valoarea de piaţă a Simonei

"Faptul că Simona a ajuns numărul 1 e meritul ei, pentru că a stat acolo, a luptat, că joacă şi şi-a aşteptat momentul cel mai bun în care a ajuns numărul 1 mondial. Nu l-a tras la sorţi.

În momentul de faţă ea e cel mai bun ambasador al sportului românesc. Valoarea de piaţă e dată mult şi de ţara din care provii. Probabil că valoarea de piaţă a Simonei în momentul ăsta în România poate fi de 2-3 milioane, dar stai să te gândeşti dacă ţi-ai dori să ai multe branduri, să te asociezi cu toată lumea mai ales când joci.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HALEP,
HODOR,
VALOARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.