Schimbări în managementul Metropolitan

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 ianuarie 2017 238 afişări

Schimbări în managementul Metropolitan

Mihai Coca-Cozma, actualul CEO Metropolitan Life Pensii, va prelua funcţia de director de operaţiuni al companiei de asigurări de viaţă. În acelaşi timp, va continua să deţină un rol semnificativ şi în cadrul Metropolitan Life Pensii, ca preşedinte al consiliului de administraţie, supervizând implementarea strategiei pentru compania de pensii. Totodată, Oana Velicu, directorul de operaţiuni al companiei de asigurări de viaţă, va prelua responsabilităţile de CEO pentru Metropolitan Life Pensii, după primirea aprobărilor din partea autorităţilor locale.

Mihai Coca-Cozma are o experienţă de peste 17 ani în industria asigurărilor de viaţă şi pensii. 

Oana Velicu are o experienţă de peste 16 ani pe piaţa asigurărilor de viaţă.

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Înfiinţată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. Două milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
pensii,
asigurari de viata,
ceo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.