Schimbări în conducerea Deloitte România

Autor: Andra Stroe Postat la 11 februarie 2019 135 afişări

Deloitte România îl numeşte pe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanţă în management, poziţie din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, partener coordonator Consultanţă.

Schimbări în conducerea Deloitte România

În cea mai mare partea a carierei de peste 20 de ani în management, Vladimir Aninoiu a deţinut poziţii de management de top în cadrul unor companii care sunt lideri în tehnologie. Înainte de a se alătura Deloitte România, a fost CEO şi preşedinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est. Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, în rolul de country general manager, apoi ca director developing markets şi director de vânzări pentru companii mari pentru regiunea Europei Centrale şi de Est. Are un MBA la Open University din Marea Britanie şi a absolvit facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deloitte,
director,
numire

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.