Primele lucruri pe care le observă însoţitorii de zbor atunci când vă urcaţi în avion

Autor: Ioana Matei Postat la 10 februarie 2019 44186 afişări

Primele lucruri pe care le observă însoţitorii de zbor atunci când vă urcaţi în avion

Călătoriţi de sărbători? O impresie bună făcută asupra însoţitorilor de zbor v-ar putea aduce un upgrade la o clasă superioară de zbor, chiar dacă nu v-aţi cumpărat bilete la business class, potrivit Business Insider. La ce se uită ei atunci când se decid dacă să vă ofere un loc mai bun?

Iată câteva dintre aceste detalii:

1. La modul în care sunteţi îmbrăcaţi.

2. Ce tip de bagaje folosiţi.

3. Dacă sunteţi însoţit sau nu în călătorie.

4. Cât de răbdători sunteţi atunci când vă îmbarcaţi.

5. Ce constituţie aveţi - în cazul în care însoţitorii de zbor ar avea nevoie de ajutorul dvs. într-o situaţie de urgenţă.

6. Dacă sunteţi călători frecvenţi.

7. Ce tip de carte aveţi cu voi sau citiţi.

8. Dacă oferiţi ajutorul celor care au nevoie de acesta.

9. Dacă vă aduceţi propria mâncare în avion: specialiştii citaţi de Business Insider spun că preparatele servite în avion nu sunt foarte sănătoase, astfel că dacă vă aduceţi propriile alimente, acest lucru arată cât de informaţi sunteţi şi cât de preocupaţi faţă de sănătate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zbor,
insotitori,
avion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.