Pungile din plastic, cu sau fără mâner, INTERZISE în România. Amenzile pot fi URIAŞE

Autor: Alina Mihai Postat la 06 octombrie 2017 2141 afişări

Guvernul vrea să interzică, potrivit unui proiect de lege aprobat joi, introducerea pe piaţa naţională, de la 1 iulie 2018, a pungilor de transport din plastic subţire şi foarte subţire cu mâner, iar începând cu 1 ianuarie 2019 interzicerea comercializării acestora.

Pungile din plastic, cu sau fără mâner, INTERZISE în România. Amenzile pot fi URIAŞE

Potrivit unui proiect de lege aflat pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Executivului, se propune interzicerea începând cu data de 1 iulie 2018, a introducerii pe piaţa naţională a pungilor de transport din plastic subţire (sub 50 de microni) şi foarte subţire (sun 15 microni) cu mâner, iar începând cu data de 1 ianuarie 2019, a comercializării acestora.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pungil,
plastic,
amenzi,
romania,
comercializare,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.