Publicitate: Hexagonal este mai bun decât rotund? Taco Bell împotriva McDonald's - VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 03 aprilie 2015 301 afişări

I-am putea spune "războiul micului dejun": Taco Bell a lansat o campanie publicitară gândită de agenţia Deutsch, intitulată "Routine Republic", bazată pe o evadare dintr-un univers distopic al rutinei.

Findamental este un atac mai mult sau mai puţin direct la McDonald's, uşor de identificat în măştile purtate de soldaţii din film şi din afişele de propagandă care împânzesc clipul publicitar. Ramones interpretează "Bilzkrieg Bop", cântecul rebel care companiază fuga eroilor din clip din regatul micului dejun rotund în mai colorata lume a mic-dejunului hexagonal.

Filmul este bine realizat şi poate smulge un sentiment; totuşi, o întrebare se naşte rapid în mintea privitorului: contează atât de mult forma în razboiul rutinei?

Urmărește Business Magazin

/actualitate/publicitate-hexagonal-este-mai-bun-decat-rotund-taco-bell-impotriva-mcdonald-s-video-14105274
14105274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.