Proprietarul GFR spune că va participa din nou la privatizarea CFR Marfă, dacă procesul va fi reluat

Postat la 15 octombrie 2013 42 afişări

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român, a declarat că va participa la un nouă încercare de privatizare a CFR Marfă dacă procesul va fi reluat, după ce transferul pachetului majoritar de acţiuni a eşuat pentru că nu au fost îndeplinite toate condiţiile solicitate.

Proprietarul GFR spune că va participa din nou la privatizarea CFR Marfă, dacă procesul va fi reluat

 "Voi participa de o sută de ori dacă CFR Marfă va fi scoasă la privatizare de o sută de ori", a declarat Stoica.

Guvernul s-a angajat faţă de FMI ca, în cazul în care tranzacţia nu este finalizată, să vândă pachetul majoritar de la CFR Marfă unui alt investitor strategic.

Privatizarea CFR Marfă a eşuat pentru că unele bănci creditoare ale CFR Marfă nu şi-au dat acordul pentru schimbarea acţionariatului, iar Consiliul Concurenţei nu a avut timpul necesar pentru a se pronunţa asupra tranzacţiei, potrivit GFR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proprietarul-gfr-spune-ca-va-participa-din-nou-la-privatizarea-cfr-marfa-daca-procesul-va-fi-reluat-11514580
11514580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.