Primul studio profesional de videochat cu modele bărbaţi din România

Postat la 11 noiembrie 2016 867 afişări

Primul studio profesional de videochat cu modele bărbaţi din România

Studio 20 a deschis în Bucureşti un nou studio de videochat glamour, fiind primul studio profesional de videochat cu modele bărbaţi, potrivit reprezentanţilor companiei.

Noul punct de lucru se numeşte Studio 20 Men, iar investiţia s-a ridicat la 150.000 de euro. Acesta se află în zona Gării de Nord şi are suprafaţa de 400 mp, împărţiţi în 15 camere amenajate pe diferite teme în care vor lucra 50 de modele bărbaţi.

“Este primul astfel de studio profesional din România, iar asta îl face să concureze cu cele din Praga, Budapesta, Barcelona sau Nevada, unde acest tip de studio este deja popular. Este important ca publicul român să înţeleagă acest trend şi să fie tratat cu normalitate chiar dacă în această industrie numărul bărbaţilor care fac videochat este cu mult mai mic decât cel al femeilor. Mai exact, din totalul modelelor de videochat din lume, doar 10% sunt bărbaţi”, declară Robert Vanderty, Manager Studio 20.

În această industrie bărbaţii pot câştiga la fel de mult ca femeile. Veniturile modelelor bărbaţi pot ajunge chiar şi la 5.000 de euro pe lună.

“Acest tip de studio de videochat nu se poate franciza încă. Îl vom trece prin rigorile unui caiet de franciză după validarea modelului de business la finalul unui an de funcţionare”, susţine Robert Vanderty.

Până în prezent, Studio 20 operează 6 studiouri de videochat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Los Angeles. Franciza Studio 20 se poate multiplica în orice oraş mare sau mediu din România sau din lume.

Cu o investiţie între 100 şi 200 mii de euro se poate rula anual un milion de euro, iar profitul brut poate ajunge la 200 de mii de euro pe an, susţin reprezentanţii companiei. Piaţa mondială în care activează Studio 20 este estimată la 10 miliarde de dolari pe an.

Din calculele necesare constituirii caietului de franciză Studio 20, reiese că piaţa autohtonă de profil se ridică la circa 100 de milioane de euro. Aceasta creşte permanent şi se poate dubla în următorii 3 ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.