Primăria unui oraş din România a creat un funcţionar public virtual. Robotul A.I. răspunde la întrebări despre urbanism, impozite şi taxe

Postat la 05 aprilie 2024 77 afişări

Primăria unui oraş din România a creat un funcţionar public virtual. Robotul A.I. răspunde la întrebări despre urbanism, impozite şi taxe

Primăria Galaţi a creat un funcţionar public virtual, bazat pe A.I. Asistentul digital se află în perioada de antrenare şi testare.

Asistentul răspunde la întrebări despre urbanism, impozite şi taxe. Hyundai şi Kia prezintă un nou robot pentru livrări, DAL-e Delivery. Robotul livrează cafele pentru angajaţii din clădirile de birouri. DAL-e Delivery livrează până la 16 cafele sau pachete de până la 10 kg.

Galaţi a angajat un funcţionar public… virtual! Asistentul digital foloseşte Inteligenţa Artificială şi, în prezent, se află în perioada de antrenare şi testare, ca să se adapteze nevoilor reale ale gălăţenilor.

Robotul poate răspunde la întrebări legate de urbanism, impozite, taxe şi alte venituri locale. „Seriozitatea în interacţiune este esenţială în obţinerea unui conţinut funcţional şi folositor”, transmite biroul de presă al Primăriei din Galaţi.

Ceva mai evoluaţi, Hyundai şi Kia Robotics Lab au prezentat şi ei un robot pentru livrări, numit „DAL-e Delivery”, scopul lui fiind să livreze cafele pentru angajaţii din companii. Poate transporta până la 16 cafele sau pachete de până la 10 kilograme şi ştie cui să i livreze pentru că foloseşte tehnologie de recunoaştere facială, cu Inteligenţă Artificială. În viitor, producătorii vor să folosească robotul ca să livreze alimente, băuturi şi colete în birouri.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robot,
functionar,
impozite

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.