LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Prima ţară din Europa care scapă TOTAL de coronavirus. Astăzi dimineaţă pe teritorul său nu mai exista nici un caz activ de SARS-CoV-2

Postat la 25 mai 2020 8787 afişări

Prima ţară din Europa care scapă TOTAL de coronavirus. Astăzi dimineaţă pe teritorul său nu mai exista nici un caz activ de SARS-CoV-2

Statul Muntenegru nu mai avea luni dimineaţă pe teritorul său niciun caz activ de coronavirus, devenind astfel prima ţară din Europa care a reuşit să combată SARS-CoV-2. În Muntenegru s-au înregistrat 324 de cazuri, dintre care 9 persoane au murit şi 315 s-au vindecat, potrivit Wolrdometers.

Institutul de sănătate naţională al Muntenegrului a transmis că în cele 24 de ore precedente au fost prelucrate 140 de teste şi niciunul nu a ieşit pozitiv.

Statul Muntenegru nu mai are în acest moment niciun caz activ de infectare cu noul coronavirus.

Epidemia va fi declarată încheiată după ce vor trece 28 de zile fără niciun caz nou confirmat, potrivit autorităţilor sanitare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europa,
epidemie,
incheiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.