Calendarul oficial al examenului de Bacalaureat 2020 a fost publicat. Care sunt normele pentru siguranţa elevilor

Postat la 25 mai 2020 87 afişări

Calendarul oficial al examenului de Bacalaureat 2020 a fost publicat. Care sunt normele pentru siguranţa elevilor

Elevii vor sta la o distanţă de 2 metri unul faţă de altul. Elevii aflaţi în izolarea sau confirmaţi cu COVID 19 vor da examenul după o procedură special. În perioada 3-10 iunie debutează înscrierile la examenul de bacalaureat, potrivit calendarului oficial

Bacalaureatul 2020 este cu totul diferit cu cele cu care elevii sunt obişnuiţi, din cauza epidemiei de COVID 19. Sute de mii de elevi care vor susţine proba de maturitate, vor avea măşti şi vor sta mai puţini în sala de examen pentru a nu se îmbolnăvi cu noul coronavirus.

Ministerul Educaţiei a publicat calendarul oficial care prevede câteva norme de siguranţă. Bacalaureat 2020 cu distanţare socială. Elevii vor sta la 2 metri unul faţă de celălalt

Elevii participanţi la probele examenului de Bacalaureat vor fi repartizaţi  la o distanţă  de “minimum 2 metri unul faţă de celălalt stânga/dreapta – faţă/spate”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
examen,
bacalaureat,
elevi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.