Pret record pe criza imobiliara: fiica lui Bernie Ecclestone da 85 mil. dolari pe o vila din Los Angeles (GALERIE FOTO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 17 iulie 2011 83 afişări

Petra Ecclestone, fiica miliardarului Bernie Ecclestone si mostenitoarea imperiului Formulei 1, a cumparat cu 85 de milioane de dolari vila din Los Angeles scoasa la vanzare de Candy Spelling, vaduva producatorului TV Aaron Spelling si mama actritei Tori Spelling din "Beverly Hills 90210".

Tranzactia, care marcheaza un record pentru piata imobiliara din sudul Californiei, s-a incheiat joi, la un pret inferior celui cu care vila a fost scoasa la vanzare de proprietara ei (150 de milioane de dolari), a relatat Reuters.

Situata in Holmby Hills, un cartier de lux din Los Angeles locuit de vedete, vila are aproape 5.300 mp, are trei etaje si 100 de camere. Cladirea este prevazuta cu cinci baruri, o pivnita de vinuri, crama, salon de cosmetica pentru caini, sala de proiectii, jocuri si biliard, pista de bowling, camere speciale pentru impachetat cadouri, pentru aranjat flori si pentru expus vesela de portelan, precum si un teren de tenis, o orangerie, o gradina, piscina si o parcare in care incap pana la 100 de masini.

La momentul constructiei, in 1991, "The Manor" a insemnat un nou standard de opulenta, prin extravaganta ei remarcata chiar in raport cu luxul celorlalte cladiri din zona.

"Piata rezidentiala de lux din Beverly Hills are performante bune, situandu-se alaturi de cele din Hong Kong, New York si Londra in privinta atractivitatii pentru cumparatorii cu experienta din toata lumea", a afirmat Jeffrey Hyland, de la firma Hilton & Hyland Real Estate, care s-a ocupat de vanzare. El a descris vila drept "bijuteria coroanei dintr-o comunitate de prima mana din sudul Californiei".

Petra Ecclestone, in varsta de 22 de ani, designer de moda, a cumparat vila pentru ca vrea sa se mute aici dupa nunta din august cu James Stunt, om de afaceri si obisnuit al cluburilor de noapte din Londra. Tabloidul TMZ a scris ca mostenitoarea s-a imprumutat de bani de la mama ei, Slavica Ecclestone, divortata de trei ani de magnatul Bernie Ecclestone, insa ramasa foarte bogata dupa divort. Fostul model de origine croata Slavica Ecclestone i-ar fi imprumutat fiicei majoritatea sumei, cu exceptia a 2,5 milioane de dolari.

Sursa foto: smh.com.au

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pret-record-pe-criza-imobiliara-fiica-lui-bernie-ecclestone-da-85-mil-dolari-pe-o-vila-din-los-angeles-galerie-foto-8502528
8502528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.