Povestea celui mai EXCENTRIC MILIARDAR . Se spune despre el că dacă nu ar fi existat, Hollywood-ul l-ar fi inventat cu siguranţă

Postat la 28 iunie 2019 7733 afişări

Povestea celui mai EXCENTRIC MILIARDAR . Se spune despre el că dacă nu ar fi existat, Hollywood-ul l-ar fi inventat cu siguranţă

Născut într-o familie aristrocată din New York şi educat la cele mai bune şcoli, Charles Payson “Chase” Coleman al III-lea avea doar 25 de ani când legendarul investitor Julian Robertson i-a încredinţat uriaşa sumă de 25 de milioane de dolari pentru a-şi porni propriul fond de investiţii.

La 29 de ani el s-a căsătorit cu o bogată moştenitoare din industria chimică. Cuplul s-a mutat într-o locuinţă de 19 milioane de dolari, iar Coleman, pe lângă faptul că este pasionat de golf, este cunoscut totodată pentru obiceiul său de a înota dimineaţa înainte de a pleca spre biroul din Manhattan cu elicopterul. A dezvoltat relaţii cu nume celebre, investind, de pildă, alături de cântăreţul Snoop Dog într-o companie de canabis.

Astăzi, la vârsta de 44 de ani, Coleman se află la conducerea unui gigant de 30 de miliarde de dolari, Tiger Global Management. El are o avere de 4,6 miliarde de dolari, acumulată în urma unor investiţii în companiile de tehnologie publice şi private, care l-au transformat în cel mai tânăr finanţator din topul celor 500 cei mai bogaţi de oameni din lume, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires.

Coleman este foarte atent atunci când vine vorba de apariţiile sale în public. Cu toate acestea, unele dintre deciziile sale au stârnit controverse: În 2016 el şi soţia sa au cumpărat o locuinţă de 52 de milioane de dolari în Central Park. Anul trecut, cuplul a găzduit o petrecere în stilul unui Bal Veneţian, printre invitaţi aflându-se celebrităţi precum Paris Hilton.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hollywood,
inventie,
fond de investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.