Polonia oferă Republicii Moldova un ajutor de 12 milioane de euro

Postat la 28 martie 2014 49 afişări

Polonia va oferi Republicii Moldova un grant de 12 milioane de euro pentru programe de dezvoltare, a anunţat vineri premierul Iurie Leancă, după discuţiile cu omologul său polonez Donald Tusk, aflat în vizită la Chişinău, relatează UNIMEDIA.

Polonia oferă Republicii Moldova un ajutor de 12 milioane de euro

 De asemenea, Polonia oferă alte 132.000 de euro pentru modernizarea studioului televiziunii publice Moldova1, a declarat premierul Iurie Leancă. "Mulţumesc lui Tusk pentru susţinerea din partea Poloniei privind eliminarea vizelor pentru cetăţenii moldoveni. Pentru noi este o altă şansă pentru a cunoaşte valorile europene", a declarat premierul Republicii Moldova.

El a adăugat că discuţiile cu şeful Guvernului de la Varşovia au vizat, printre altele, criza din Ucraina şi referendumul din Crimeea, subliniind că acesta reprezintă "o sfidare a integrităţii ţării vecine".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/polonia-ofera-republicii-moldova-un-ajutor-de-12-milioane-de-euro-12351404
12351404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.