Piteşti: Anchetă a Poliţiei după ce un om de afaceri şi soţia sa au fost tâlhăriţi în locuinţa lor

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 26 mai 2015 420 afişări

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un om de afaceri din Piteşti şi soţia acestuia au fost loviţi cu o rangă în cap de o persoană necunoscută care a intrat în locuinţa lor şi care apoi a furat 5.000 de euro şi 7.000 de lei şi a fugit, agresiunea având loc sub privirile copiilor cuplului.

Potrivit unor surse din Poliţia Judeţeană Argeş, o persoană necunoscută a intrat, vineri seară, în locuinţa unui om de afaceri din Piteşti, situată într-un cartier rezidenţial al oraşului, lovindu-i pe afacerist şi pe soţia acestuia cu o rangă în cap, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, agresorul a lovit-o mai întâi pe femeie, aflată pe terasa locuinţei, apoi a mers într-un dormitor, unde omul de afaceri se afla împreună cu unul dintre copii, în vârstă de şase ani, rănindu-l pe bărbat.

Ulterior, agresorul a furat 5.000 de euro şi 7.000 de lei din locuinţă şi a fugit, faptele având loc sub privirile celor doi copii ai cuplului, care nu au fost răniţi.

Femeia a fost transportată la spitalul din Piteşti chiar de soţul său, aceasta fiind în stare gravă, astfel că medicii au decis să fie transferată la un spital din Bucureşti.

Omul de afaceri, care a suferit un traumatism cranian, nu a necesitat internarea, primind îngrijiri, apoi plecând acasă.

Poliţia Argeş a deschis un dosar penal pentru tâlhărie în acest caz şi face cercetări pentru identificarea şi prinderea agresorului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AGRESIUNE,
ANCHETĂ,
/actualitate/pitesti-ancheta-a-politiei-dupa-ce-un-om-de-afaceri-si-sotia-sa-au-fost-talhariti-in-locuinta-lor-14339956
14339956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.