Piedone, întrebat dacă ar accepta să candideze din partea PSD-PNL pentru PMB: Cu siguranţă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 februarie 2024 84 afişări

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, afirmă că ar accepta o eventuală propunere venită din partea PSD şi PNL pentru a candida la Primăria Generală a Capitalei.

Piedone, întrebat dacă ar accepta să candideze din partea PSD-PNL pentru PMB: Cu siguranţă

„Cu siguranţă. Trebuie să demonstrăm că Bucureştiul revine la viaţă. Cu siguranţă, da”, spune la Antena 3 Cristian Popescu Piedone, chestionat dacă ar accepta o eventuală propunere de a candida din partea PSD-PNL.

Întrebat dacă PSD şi PNL ar trebui să susţină un candidat unic la PMB, Piedone a spus: „De ce nu? Avem nevoie de majoritate şoi în Consiliul General. A pune interesele de partid sau, în cazul de faţă, a bucureştenilor, de fiecare dată am pus interesul cetăţenilor.

Prezentă în platou, Steluţa Cătăniciu a amintit că Popescu Piedone este preşedintele executiv al PUSL şi că nu ar accepta să candideze doar din partea PSD şi PNL.

„Eu vin cu calul ăla al nostru de la PUSL să tragem la căruţa asta mare, într-o alianţă, că eu nu mă dezic, şi-i mai dăm un cal putere, poate chiar mai mult”, a adăugat Piedone.

Cristian Popescu Piedone a anunţat în 7 februarie februarie că ia în calcul să candideze la Primăria Capitalei. Piedone declara, în 7 februarie, că va intra în lupta pentru Primăria Capitalei dacă PNL şi PSD „se vor certa în continuare”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piedone,
candidatură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.