PDL-istul Marcel Hoara, atacat cu pietre si alergat de cateva zeci de participanti

Postat la 19 mai 2010 70 afişări

Dupa ce a participat la o emisiune televizata, PDL-istul Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si alergat de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei. Acesta a fost scos din multime de politistii comunitari.

Aproape 20.000 de sindicalisti participa la mitingul din Piata Victoriei, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru. El a precizat ca pana in prezent nu au fost inregistrate incidente; participantii la miting stau in zonele amenajate pentru protest. Liderii sindicali estimau ca la mitingul din Piata Victoriei au venit peste 40.000 de protestatari.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PDL,
Hoara,
protest,
sindicalisti,
Piata Victoriei
/actualitate/pdl-istul-marcel-hoara-atacat-cu-pietre-si-alergat-de-cateva-zeci-de-participanti-6134672
6134672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.