Oficial din Guvernul de la Londra: Alegătorii britanici pot schimba acordul final de Brexit

Autor: Mircea Olteanu Postat la 09 decembrie 2017 120 afişări

Michael Gove, ministrul pentru Mediu de la Londra, a declarat că alegătorii britanici pot schimba acordul final de Brexit în cazul în care sunt nemulţumiţi de direcţia negocierilor, informează site-ul postului BBC News online.

Ministrul a afirmat într-un material pentru cotidianul Daily Telegraph că cetăţenii britanici "vor fi în control" în ceea ce priveşte direcţia Guvernului.

"Dacă poporului britanic nu îi va plăcea acordul pe care l-am negociat cu UE, acordul va permite viitorului Guvern să devieze", a afirmat oficialul.

"Până la viitoarele alegeri, legislaţia UE şi orice nou tratat cu UE va înceta să aibă întâietate sau efect direct asupra legilor Marii Britanii", a adăugat Gove.

Următoarele alegeri legislative generale sunt programate să aibă loc în 2022, la trei ani după ieşirea Marii Britanii din UE.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
BREXIT,
UE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.