O femeie ameninţă de mai bine de 24 de ore că se aruncă de pe un bloc din centrul Capitalei

Autor: Andrei Dumitrescu Postat la 22 mai 2015 255 afişări

O femeie în vârstă de 63 de ani ameninţă, de peste 24 de ore, că se aruncă de pe un bloc din centrul Capitalei, surse din Poliţie spunând că aceasta este afectată de decesul fiicei sale, care a murit de cancer.

Femeia s-a urcat pe un bloc de opt etaje, de pe strada George Enescu din Capitală, joi dimineaţă, iar din acel moment şi până în prezent aceasta nu a renunţat la planul sinucigaş.

În tot acest interval de timp, la faţa locului s-au aflat mai multe echipaje de poliţie şi negociatori ai Poliţiei Capitalei care au încercat să o convingă să renunţe la gestul sinucigaş şi să coboare.

Conform anchetatorilor, aceasta suferă de depresie după ce fiica ei, care suferea de cancer, a murit de curând, aceasta fiind singurul copil al femeii.

Înainte de a se urca pe clădire, aceasta ar fi anunţat-o pe casiera blocului că doreşte să moară pentru a-şi revedea fiica.

Femeia are antecedente medicale şi a mai fost internată tot pentru depresie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FEMEIE,
AMENINŢARE,
/actualitate/o-femeie-ameninta-de-mai-bine-de-24-de-ore-ca-se-arunca-de-pe-un-bloc-din-centrul-capitalei-14314673
14314673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.