Douglas ajunge la 18 magazine prin deschiderea din Mega Mall

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 mai 2015 875 afişări

Douglas România, divizie a retailerului Douglas Holding, atinge un număr de 18 magazine în România prin deschiderea noului său magazin în centrul comercial Mega Mall.

Douglas ajunge la 18 magazine prin deschiderea din Mega Mall

Parfumeria Douglas din Mega Mall este cel de-al şaselea magazin din Bucureşti, reţeaua având magazine în Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Promenada, Sun Plaza, AFI Palace Cotroceni, şi al 18-lea din ţară.

“Căutăm constant noi oportunităţi de a ne extinde reţeaua, iar Mega Mall ne-a oferit posibilitatea de a fi prezenţi şi în zona de est a Bucureştiului”, a declarat Lavinia Ivas, country manager Douglas România.

Noul magazin, cu o suprafaţă de aproape 300 mp pe care sunt expuse 10.000 de produse de parfumerie, îngrijirea corpului, cosmetică şi machiaj, a fost deschis în urma unei investiţii de câteva sute de mii de euro. Reţeaua Douglas numără acum 18 magazine, în 12 oraşe, acoperind zona centrală şi de vest a ţării.

Douglas a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55 milioane de lei şi o creştere de 7,4% faţă de 2012. La nivel european, Douglas este principalul retailer din segmentul de parfumerie cu peste 1.200 de magazine în 19 ţări.

Oferta Douglas cuprinde produse de parfumerie, îngrijire personală şi înfrumuseţare, machiaj sau accesorii şi servicii de consiliere beauty, şedinţe de machiaj, şedinţe de diagnoză a tenului, mini-tratamente şi ambalare cadouri.

Douglas Holding este unul dintre principalii retaileri europeni pe segmentul de parfumerie, cu vânzări anuale de peste 3 miliarde de euro. Grupul este format din trei divizii de retail, Parfumeriile Douglas, librăriile Thalia şi magazinele de îmbrăcăminte AppelrathCüpper, şi operează o reţea de 1.650 de magazine în 19 ţări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/douglas-ajunge-la-18-magazine-prin-deschiderea-din-mega-mall-14309174
14309174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.