N-a mai suportat locul de muncă, aşa că s-a gândit să-i facă o "surpriză" şefului. E INCREDIBIL ce a putut să facă

Postat la 17 octombrie 2017 12418 afişări

Un angajat din Leeds, Marea Britanie, a decis să-şi părăsească locul de muncă lăsând un mesaj pe care şeful său nu îl va uita prea curând.

El a scris cu graffiti mai multe mesaje pe maşina şefului, un Mercedes-Benz clasa E; cei care au trecut prin faţa hotelului Queens, acolo unde era parcată maşina, au făcut mai multe poze vehiculului.

"Cel mai prost şef din lume", "eşti cel mai prost, demisionez" sau "ia-ţi slujba şi fă ce vrei cu ea" sunt doar câteva dintre injuriile pe care angajatul le-a lăsat scrise pe maşină.

Sunt şi unii care nu sunt însă convinşi de veridicitatea poveştii: "Un prieten de-al meu a văzut ieri maşina în cu totul alt cartier", a spus un trecător. "Cred că e vorba de o farsă."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.