Motivul pentru care toţi cei 80 de locuitori ai unui sat AU DEVENIT MILIONARI

Postat la 04 noiembrie 2017 15242 afişări

Motivul pentru care toţi cei 80 de locuitori ai unui sat AU DEVENIT MILIONARI

Toţi cei 80 de locuitori ai satului spaniol Cerezales del Condado au deveni milionari în dolari. Averea lor nu este rezultatul câştigului la El Gordo, loteria naţională spaniolă, ci se datorează faptului că acesta este oraşul de naştere al lui Antonino Fernández.

 

Fernández a fost cel de al 11-lea membru al unei familii cu 13 copii şi a emigrat în Mexic în 1949, când avea 32 de ani. A evoluat în carieră până la funcţia de CEO al grupului Modelo, compania care produce berea Corona. 

El a murit în luna august a acestui an, la 99 de ani, vârstă până la care ajunsese miliardar. 

Testamentul lui a prevăzut ca 169 de milioane de lire sterline să fie lăsate locuitorilor Cerezales, satul în care el s-a născut şi a copilărit. Astfel, fiecare dintre locuitorii acestuia au moştenit circa 2 milioane de lire sterline.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
milionari,
locuitori,
mexic,
nastere,
refuz,
bere,
corona,
castigare,
ceo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.