MEET THE CEO - De vorbă cu Radu Georgescu, preşedintele GECAD Group

Postat la 24 mai 2012 88 afişări

Radu Georgescu este unul dintre puţinii care a avut o privire limpede şi realistă în privinţa listării Facebook la bursă, vorbind de o bulă mult prea mare creată la listare şi de premisele apariţiei unui fenomen asemănător în intreaga industrie IT, a cărei spargere ar putea fi dureroasă.

Luciditatea antreprenorului român poate fi alimentată chiar de faptul că Radu Georgescu pregăteşte în această perioadă listarea platformei ESD - Electronic Software Distribution - Avangate pe bursa americană NASDAQ. Despre ambiţiile sale internaţionale, despre viitorul companiilor din tehnologie dar şi despre propria evoluţie, despre cum a vândut antivirusul RAV celor de la Microsoft sau, în 2010, compania ePayment sud-africanilor de la Naspers, Radu Georgescu va vorbi la evenimentul MEET THE CEO, organizat de BUSINESS Magazin, care va avea loc la data de 29 mai aprilie, la Hotel Radisson Blu din Bucureşti.

Radu Georgescu s-a aflat pe locul al treilea în topul 100 al celor mai admiraţi CEO din România realizat anul trecut de BUSINESS Magazin şi este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori IT din România. El a înfiinţat grupul GECAD în 1992, iar în perioada 1994 - 1996 în laboratorele companiei a fost creat tehnologia antivirus RAV, cumpărată de Microsoft în 2003. Radu Georgescu a rămas antreprenor şi a dezvoltat în continuare o serie de afaceri - servrul de mail Axigen, soluţia de securitate Sentinet sau platforma de plăţi online cu cardul ePayment, preluată de Naspers.

Evenimentele MEET THE CEO, organizate de BUSINESS Magazin, sunt concepute astfel încât să ofere ocazia unui public restrâns de a avea acces la o discuţie liberă cu membri importanţi ai comunităţii de business din România. Detalii şi înscrieri pe www.bmag.ro, secţiunea "Evenimente".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meet the ceo,
radu georgescu,
gecad
/actualitate/meet-the-ceo-de-vorba-cu-radu-georgescu-presedintele-gecad-group-9666359
9666359
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.