UniCredit Ţiriac Bank taie dobânda la creditele garantate în lei

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 27 octombrie 2013 81 afişări

UniCredit Ţiriac Bank a redus, începând din această lună, cu până la 2,31% dobânzile pentru toate facilităţile de credit garantate cu ipotecă acordate în lei, spre a stimula clienţii să se împrumute în moneda naţională.

UniCredit Ţiriac Bank taie dobânda la creditele garantate în lei

Reducerile de dobândă variază între 1,51% şi 2,31% pentru următoarele categorii de produse: credite ipotecare/imobiliare pentru achiziţia de locuinţe; credit pentru aranjamente/modernizări/dezvoltări; credite pentru refinanţare Umbrella.

Prin aceste produse,  UniCredit Ţiriac Bank se adresează clienţilor care doresc un credit garantat cu ipotecă în moneda în care îşi încasează salariul, care nu doresc să fie afectaţi de fluctuaţia cursului de schimb şi care doresc o rată de dobândă avantajoasă.

"Produsele de creditare în lei îi aduc clientului câteva avantaje foarte importante : presupun un avans mai mic pentru cei care îşi încasează veniturile în moneda locală, permit un grad de  îndatorare mai mare în comparaţie cu creditele în valută şi aduc stabilitate bugetelor clienţilor comparativ cu împrumuturile în moneda străină", a explicat Petrişor Costin, director Produse & Segmente Retail în cadrul UniCredit Ţiriac Bank.

Criteriile principale de eligibilitate sunt: vârsta minimă:  20 de ani (25 ani pentru navigatori); vârsta până la care creditul trebuie rambursat în totalitate: 70 ani (65 ani pentru navigatorii brevetaţi şi 60 ani pentru navigatori nebrevetaţi; venitul lunar net eligibil pe familie: minimum 1.000 lei (250 de euro pentru navigatori).

Comisionul lunar de administrare este de 0,05% aplicat la soldul creditului. Comisionul de analiză este de 1.290 lei pentru creditele ipotecare/imobiliare şi 1.720 lei pentru creditele de aranjamente/modernizări/dezvoltări şi refinanţare.

UniCredit Ţiriac Bank se situa la finele anului trecut pe locul al cincilea în sistemul bancar după valoarea activelor, cu o cotă de piaţă de 6,9%.

Răsvan Radu este CEO şi preşedinte executiv al UniCredit Ţiriac Bank

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unicredit-tiriac-bank-taie-dobanda-la-creditele-garantate-in-lei-11570374
11570374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.