Lilian Zamfiroiu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al ICR

Autor: Madalina Cerban Postat la 27 aprilie 2015 35 afişări

Lilian Zamfiroiu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român (ICR), aceasta fiind înregistrată vineri la cabinetul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

Demisia lui Lilian Zamfiroiu a fost înregistrată, vineri, la cabinetul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, deoarece ICR este o instituţie aflată în subordinea Senatului României.

Demisia va fi efectivă în momentul publicării sale în Monitorul Oficial.

Lilian Zamfiroiu ar urma să fie numit ambasador la Vatican, după cum au declarat pentru MEDIAFAX, în 9 aprilie, surse parlamentare.

Diplomatul Lilian Zamfiroiu a fost votat, pe 26 iunie 2013, în funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român, la propunerea grupului parlamentar PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LILIAN ZAMFIROIU,
ICR,
DEMISIE
/actualitate/lilian-zamfiroiu-si-a-dat-demisia-din-functia-de-presedinte-al-icr-14162045
14162045
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.