VREMEA luni şi marţi: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 26 aprilie 2015 209 afişări

Luni, vremea se va menţine caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...17 grade pe litoral şi 27 de grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în partea a doua a zilei şi noaptea când local la munte, în vestul şi nordul ţării şi izolat în rest vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi, posibil, grindină.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în timpul averselor. Dimineaţa şi noaptea, în regiunile estice, vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine caldă. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade şi cea minimă de 10...12 grade. Cerul, mai mult senin dimineaţa, va avea unele înnorări după-amiaza şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

MARŢI

Vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice vor marca o scădere. Cerul va fi noros în jumătatea de vest a ţării, unde pe arii extinse va ploua, iar în restul teritoriului înnorările se vor accentua după-amiaza şi noaptea şi ploile se vor semnala local. Vor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice şi, izolat, de grindină, iar în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp şi izolat 25...30 l/mp. Vântul va avea unele intensificări în sudul şi estul ţării, dar trecător şi în timpul ploilor în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa între 15...16 grade pe litoral şi 24...25 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 12 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VREMEA,
PROGNOZA,
METEO
/actualitate/vremea-luni-si-marti-prognoza-meteo-in-tara-si-in-bucuresti-14158680
14158680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.