Leroy Merlin deschide primul magazin din Sibiu

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 26 noiembrie 2015 312 afişări

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanţi retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 4 decembrie, la ora 8.00, în oraşul Sibiu, cel de-al optulea magazin din România.

Leroy Merlin deschide primul magazin din Sibiu

Noul magazin Leroy Merlin, dispus pe o suprafaţă de peste 11.000 mp, este situat în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Şelimbăr. Spaţiul are pe rafturile sale peste 30.000 de produse pentru bricolaj, construcţii, decoraţiuni şi grădinărit. Magazinul are o echipă de aproximativ 100 de angajaţi şi are în ofertă servicii de livrare expres, retur marfă, serviciul post-vanzare, finanţare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

”Deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Sibiu face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru 2015-2016. Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltării reţelei de magazine din România, ci este un oraş-reper pentru piaţa românească”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

În prezent, în România, funcţionează şapte magazine Leroy Merlin (două magazine în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploieşti, altul în Braşov, unul în Cluj-Napoca, şi unul în Bragadiru, Ilfov). 

Fondat în 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 ţări şi este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
sibiu,
bricolaj,
Leroy Merlin
/actualitate/leroy-merlin-deschide-primul-magazin-din-sibiu-14900493
14900493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.