Lemet investeşte 1,7 milioane de lei în cel mai mare magazin de mobilă din Buzău

Autor: Alexandra Nicu Postat la 20 noiembrie 2013 218 afişări

Lemet va inaugura un nou magazin de mobilă LEM’s în oraşul Buzău, în urma unei investiţii de 1,7 milioane de lei. Această deschidere reprezintă şi finalul investiţiilor bugetare ale companiei pentru anul 2013.

Lemet investeşte 1,7 milioane de lei în cel mai mare magazin de mobilă din Buzău

Magazinul ocupă o suprafaţă de 1100 metri pătraţi şi este localizat în  Galeria Kaufland din Buzău. Este cel de-al doisprezecelea punct de vânzare LEM’s deschis în acest an şi cel mai mare magazin de mobilă din oraşul Buzău.

“Am ales Buzăul pentru că este un oraş cu peste 130.000 de locuitori în care eram prezenţi cu un singur magazin. Cererea de mobilier este cu greu acoperită cu o singură unitate şi mai ales că odată cu lansarea de noi produse spaţiul devenise neîncăpător. Cu acest ultim magazin aproape că nu mai avem unde să ne ducem în ţară. Am reuşit să avem o bună acoperire naţională, să fim cât mai aproape de clientul final”, a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al reţelei de magazine.

Compania Lemet, înfiinţată în anul 1991, în Câmpina, a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 metri pătraţi de retail amenajaţi în toate judeţele ţării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
buzau,
mobilier,
retail
/actualitate/lemet-investeste-1-7-milioane-de-lei-in-cel-mai-mare-magazin-de-mobila-din-buzau-11709474
11709474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.