Imagini incredibile ale familiilor regale din Africa – GALERIE FOTO

Postat la 26 februarie 2016 88401 afişări

Fotograful francez Daniel Laine s-a aflat în Africa din 1988 până în 1991, perioadă în care a fotografiat circa 70 de regi care au marcat istoria Africii în secolul XX.

 Regi şi familii regale din Africa - GALERIE FOTO

Nu a fost un demers facil, pentru că a purtat negocieri diplomatice intense pentru a-i putea fotografia pe monarhi; un război în Sudan l-a împiedecat pe Laine să-l fotografieze pe regele din Shiluk, care a domnit la un moment dat în Egipt. Alţii, cum a fost regele din Swaziland, au refuzat categoric.

Cum trăiesc ultimii regi africani - GALERIE FOTO

Cu toate acestea, Laine a putut aduna material pentru un album de 160 de pagini. Prezentăm câteva din imaginile sale, cu menţiunea că sunt fotografii luate acum 20 de ani şi că unele date nu mai sunt de actualitate, iar unele din persoanele prezentate nu mai sunt în viaţă. Fotografiile lui Daniel Laine sunt documente extrem de importante pentru umanitate şi evoluţia acesteia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imagini-incredibile-ale-familiilor-regale-din-africa-galerie-foto-14858373
14858373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.